хмм.... ще те излъжа ако ти дам стойности просто несам ги помнил,в отчитането на температурните датчици единственото дет каза че не е редно майстора беше че на таблото на колaта сочеше 90 градуса на водата,а на лаптопа показваше 108.Иначе тоя за въздуха беше в норми
Известие
Collapse
No announcement yet.
Почвам "ЛЕКО" да се отчаивам!!!
Collapse
X
-
Колега и при мойто ГТВ ги има тия симптоми. Ето я най-вероятната злокобна комбинация ПУСНАТ КЛИМАТИК + ЗАПУШЕН ОТДУШНИК който товари помпата и я кара да вие + възможно НЕПРАВИЛНО ЗАЦЕПВАНЕ + при мен големи 18' колела = Точно описания от теб ефект.
Пробвай да видиш дали ти прави тия неща на изключен климатик. /при мен тогава е най-осезаемо/
Виж дали като слезеш от колата и отвориш капачката на резервоара излизат изпарения под налягане /ако да ще установиш, че в миг виенето отзад спира/
Специално за моята Бобо се съмнява, че не е правилно зацепена и тази несправедливост ще бъде скоро отстранена.
Но общо взето симптомите са същите, а и 2.0TS по принцип не обича много ниските обороти. Но поне тия динамични несгоди са те амбицирали да си рециклираш половината колаАлфа е диагноза
Аlfa 147 JTDm
Alfa GTV Extreme
Alfa 159 SW 1.9 JTDm
Comment
-
-
Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщениеТова с вакуума в резервоара и при мен го има, но нямам представа как може да се оправи.
Е, освен да караме с разхлабена капачка - помага, но не мисля, че е за препоръчване.
Comment
-
Първоначално публикувано от Magiosnika Покажи съобщениеМи поне при мен е така като съм карал на резерва. Иначе не го прави. В крайна сметка какво е значението дали съска или не, голяма работа.
Дали е само от това не знам, но и това оказва влияние за невървенето, а в комбинация с други дребни проблеми се получава ефекта на трудното потегляне.Алфа е диагноза
Аlfa 147 JTDm
Alfa GTV Extreme
Alfa 159 SW 1.9 JTDm
Comment
-
и при мен е същия филм, като развъртя капачката моторчето спира.. иначе ми пада акумулатора за една нощ. слушай винаги преди даслезнеш от колата, че да не буташ после
Alfa Romeo Spider 2.0 TS 16V 150 CV
Alfa Romeo 159 Sportwagon 1.9 JTDm 150 CV
Fiat Bravo 1.6 GT 100 CV
Първоначално публикувано от wanko Покажи съобщениехммм след зацепване с инструменти наново положението е същотоsigpic
"Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"
Comment
-
а защо просто не се отбиеш до сервиза да ти решим проблема
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
Comment